Close

Tekenen van Stijgende damp

Het klinkt niet hetzelfde als een bijzonder fascinerend onderwerp, maar een snelle zoekopdracht in deze universums dat je het meest kunt crawlen via deze website, zal laten zien dat in sommige kringen deze toename in luchtvochtigheid een uiterst interessant onderwerp in werkelijkheid is.

Dit nadeel is dat het deze gedachte geeft dat het in feite een verscheidenheid van religie of god kan zijn; Is er, of is het dat niet? De kans op de situatie is dat de toename van de luchtvochtigheid, ongetwijfeld, bestaat op een of andere structuur, hoewel het vaak ten onrechte wordt gediagnosticeerd of een dure behandeling kan betalen die niet echt essentieel is.

Deze toename van de luchtvochtigheid in deze structuren zou kunnen worden gekarakteriseerd als deze verticale progressie van water door een doordringbare scheidingsconstructie, die wordt verkregen uit grondwater. Dit water stijgt door deze poriën (vaten) in deze metselaar door een proces dat “capillariteit” wordt genoemd. Als zodanig vertoont het metselwerk als een lont.

Een grondoorzaak is de ontbinding, de reden hiervoor is de veroudering en deze overgang van een nattebaan met solide binnenvloeren, opbrengsten of buitenwegen en grondniveau’s (a-wet course is specifiek bedoeld om een ​​strategische afstand te krijgen van de toenemende vochthuishouding). kans: u werkt met een verwacht resultaat in elke nieuwe structuur. Als uw huis een probleem heeft, kan dit de volgende symptomen veroorzaken:

Voor binnenmuren

• De verf hecht zich niet snel aan deze verdeler.

• Muurpapieren, liften en vlekken lijken op deze muren.

• Het gips blijft los, voelt zacht en licht aan, airbags en wit-poeder of beide edelstenen zien eruit.

• Plakjes rokken & planken van hout in slechte staat. Voor buitenmuren

• Mortel beweegt en valt tussen blokken en metselwerk.

• Er verschijnen witte vlekken of stof op de muren. Deze kwestie heeft voornamelijk alleen een goede smaak, vandaar dat het mogelijk is dat er normale schade optreedt als gevolg van deze toename van vochtige en, uiteraard, een vochtige en beschimmelde omgeving kan een slechte inhouden zijn. de gezondheid van mensen. Het is duidelijk dat als iemand al de bovenstaande indicaties heeft, terwijl uw huis vochtproblemen kan hebben, het het beste is voor een ‘specialist’ om thuis te kijken.

Dit is echter een plaats waar men voor een opmerkelijk probleem staat; Wie is de beste en dat is gewoon een “vee-dief” om te bepalen of iemand het “meer pessimistische scenario van toenemende vochtigheid heeft dat hij heeft waargenomen, wat kan worden opgelost bij de duurdere behandeling die toegankelijk is”? Helaas, wat zijn er een hoop bedrijven die benaderingen hebben om te voltooien en te krijgen om te creëren, en het proces dat ze doen, is het door een enthousiaste diagnose, en ze brengen een zware kosten in rekening voor het afronden van het werk dat dit probleem misschien wel of niet zal oplossen.

Als u in deze samenvatting een probleem met uw scheidingswand ondubbelzinnig kunt zien, met normale tekenen van schade, de reden is dat u zeezout of zoutwatertij ondervindt, dan kan het zijn dat er problemen zijn met het toenemen van vocht, en men zou moeten streven naar krijg een solid-master om binnen te komen en neem een ​​kijkje op iemands zorg.

Wees echter buitengewoon voorzichtig met elke “meester” die is gebruikt om een ​​volledig overzicht van je huis te krijgen, of die feitelijk een vrij onderzoek van iemands structuur biedt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *